Kan en Enterprise-lösning verkligen vara open source? Såklart den kan!

Umbraco används världen över för att bygga alla slags projekt – små och stora, offentliga och privata. Och huvudanledningen är den flexibilitet som kommer med open source, som gör det möjligt för dig att skala ditt projekt, utan att göra kompromisser vad gäller flexibilitet eller kvalitet.

Med Umbraco Enterprise så får du alla de verktyg och den support som är nödvändig för att utveckla ditt projekt till något som utvecklare, redaktörer och marknadsförare älskar att arbeta med, eftersom det passar perfekt in i deras arbetsflöden och behov.

Intresserad av att veta mer? Fortsätt då läsa nedan, eller kontakta oss idag, för ett samtal om dina behov.

Microsoft logo

Mercedes-Benz logo

Carlsberg Group logo

Mcdonald's logo

Skräddarsydd passform

Säg adjö till en-storlek-passar-alla och hej till den kraftfulla flexibilitet som kommer med ett open source-CMS.

Behöver du integrera med ehandel? Inga problem. Har du ett antal tredjeparts-integrationer som är avgörande för dina affärer? Kör bara på och integrera dem.

Umbraco hålls så rent som möjligt, så att du kan stöpa om och forma det till ett system som passar dina arbetsflöden – och inte tvärtom. På så sätt kan du vara säker på att den slutliga lösningen passar dig som hand i handske – utan överflödig kod eller extrafunktioner som du aldrig kommer att använda.

Umbraco-specialister backar upp dig under utvecklingen

När du väljer Umbraco Enterprise så får du inte ”bara” support (du får såklart det också), utan vi erbjuder också exklusiv tillgång till våra seniora utvecklares ögon och hjärnor här på Umbraco HQ.

Med Arkitekturrådgivning och Kodgranskning ger vi dig den hjälp du behöver för att få en fantastisk start på ditt projekt, så väl som guidar dig igenom vilka problem du än kan springa på senare i processen.

Vi gör inte jobbet åt dig – men vi råder och guidar dig så mycket som vi bara kan, så att du kan leverera den bästa möjliga lösningen på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet.

Umbraco Support Team

Support, 24/7-täckning och Hyper Care

Med Umbraco Enterprise säkerställer vi att du aldrig är ensam. Vårt hela team av begåvade, högt tränade och vänliga Umbraco-supportpersonal står redo att hjälpa dig med vilka problem du än har med vår 24/7-täckning.

Med ett Enterprise-avtal får du också en garanterad responstid, som överenskoms beroende på dina behov, såväl som möjlighet att eskalera vilka bekymmer du än må ha.

Vi vet att driva en affärskritisk site kräver extra omsorg – särskilt när man gör en stor lansering eller stora förändringar. Med Hyper Care är vi där med dig när du trycker på den gröna lanseringsknappen och ser till att allt går så smidigt som möjligt, så att du kan fira lanseringen, tryggt och lugnt.

Behöver du hjälp att utveckla ditt projekt?

Vi kan inte bygga ditt projekt åt dig – men vi vet vem som kan. Faktiskt så vet vi vem som är allra bäst lämpad för just ditt projekt.

Med våra Umbraco Gold Partners, utspridda över hela världen, så har vi en nära relation med de allra bästa utvecklarna som finns därute, och som kan hjälpa dig att se till att förverkliga ditt projekt. Genom att välja en Gold Partner så kan du vara säker på att de är erfarna, Umbraco-certifierade och har den allra mest uppdaterade kunskapen i Umbraco.

Har du redan ett fantastiskt in house-team? Då kan våra Umbraco Träningsspecialister hjälpa till att höja ert teams kunskaper, så att de har alla de färdigheter och Best Practices som behövs för att fullborda ert projekt perfekt.

Oroa dig inte för säkerhet, integritet eller GDPR

Vi tar säkerhet och integritet väldigt allvarligt - både för dig och dina användare. Av den anledningen följer vi branschstandarder och best practices vad gäller säkerhet och integritet.

Om du bestämmer dig för att placera din lösning på Umbraco Cloud så har vi gjort det ännu enklare för dig. Med Automatiska Uppgraderingar sjösätter vi (utan avbrott), uppdateringar till alla dina siter, så du kör alltid med den senaste och mest säkra versionen av Umbraco. Du får också Umbraco Latch som standard, vilket säkrar att dina siter alltid har uppdaterade TLS-certifikat – utan extra kostnad för dig.

Betala för vad du behöver, inget mer

Alla Enterprise-avtal görs så att de passar dina behov – så att du får rätt lösning som passar som hand i handske. Liksom vårt CMS så vill vi inte tvinga på en massa coola funktioner och fördelar för dig, om du ändå aldrig skulle använda dem.

Av den enkla anledningen så har vi aldrig en färdigpaketerad lösning som du kan få – vi gör en lösning specifikt för dig.

Genom att göra lösningen anpassningsbar efter dina behov, så är priset också flexibelt, och du betalar bara för vad du behöver, varken mer eller mindre.

Som en prisindikator börjar Umbraco Enterprise från 5000€/månad.

Är du nyfiken på om Umbraco Enterprise passar för just dig?

Tveka då inte att kontakta oss för ett samtal.

Vi skulle verkligen tycka om att få höra mer om ditt projekt och ge dig våra rekommendationer för en lösning som passar dina behov och önskemål för en Enterprise-lösning. Fyll i formuläret nedan med några detaljer kring ditt projekt, så kommer en av våra experter att kontakta dig för att diskutera projektet och dina behov för en Enterprise-lösning.

Under normala arbetsdagar återkommer vi till dig inom 24 timmar. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Om projektet redan är live, så var vänlig och ge oss en URL
Ju mer vi vet, desto bättre kan vi förbereda oss

Här är vad som händer härnäst

  1. Du fyller i formuläret med en kort beskrivning av ditt projekt och dina behov
  2. Vi kontaktar dig för ett djupgående 30-minuters upptäcks-samtal, där vi lär oss mer om dina specifika behov och eventuella frågor som du kan tänkas ha
  3. Vi gör ett personligt utkast till en Enterprise-lösning och går igenom det i ett personligt samtal

Jim Jensen - Chief Support Warrior

Jim Jensen -  Chief Support Warrior