Nästan en miljon webbplatser runt om i världen bygger på Umbraco. Dessa sträcker sig från bloggar till onlineshopping, från privat till offentlig sektor. Faktum är att en stor del av Umbracos lösningar återfinns på statliga webbplatser.

 Varför väljer de Umbraco?

 Umbraco är gratis, flexibelt, skalbart och användarvänligt för content editors. Oavsett om det används för att bygga en webbplats för en lokal kommun eller för en enorm internationell offentlig sektor, som Europeiska unionens råd.

Case: Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen

Byrån för digitalisering är en byrå inom Finansdepartementet i Danmark. Byrån står alldeles inför att driva det offentliga samarbetet i arbetet med att digitalt omvandla den offentliga sektorn.

Läs mer här

Case: Europeiska unionens råd

Europeiska unionens råd

Europeiska unionens råd (EU) är ett av de tre styrande organen i Europeiska unionen, tillsammans med Europaparlamentet och Europeiska kommissionen.

Läs mer här

Case: DOT (Din Offentlige Transport)

DOT

DOT är ett samarbete mellan tre danska kollektivtrafikleverantörer som täcker tåg, bussar och tunnelbana.

Läs mer här

Flexibelt och användarvänligt

Offentliga institutioner och organisationer har ett särskilt syfte – de finns där för medborgarna. Det kräver webbplatser som är lätta att navigera och som hjälper medborgarna att hitta den information de behöver utan problem.

Det uppnås med Umbraco. Det är som ett oskrivet blad – som kan anpassas som du vill och enkelt integreras med lösningar från tredje part.

Umbraco tillåter dig vara kreativ och flexibel - det är inte utan anledning som detta CMS omtalas som marknadens mest användarvänliga.

Stora mängder data är inget problem

En njutbar digital upplevelse är alltid det vi har i åtanke. Det är därför Umbraco är användarvänligt både för webbredaktörer och besökare.

Vi vet att offentliga institutioner i många fall måste hantera stora mängder data, som exempelvis arkiv. Med Umbraco blir innehållshanteringen en enkel match - ni kan smidigt hantera er data och kanske utvinna ännu större fördelar av den.

Umbraco gör inte bara era content editors gladare - dess back office-funktion är strukturerad på ett sätt som gör det möjligt för team att kommunicera snabbare och mer effektivt, vilket är särskilt viktigt inom stora organisationer. Och eftersom samarbetet sker smidigare blir era anställda mer samspelta och innehållet på webbplatserna uppdateras oftare.

Säkerhet och GDPR

Umbraco och GDPR? Inga problem.

Vi efterlever branschnormerna beträffande säkerhet och följer bästa praxis. Du hittar mer information om ämnet här.

Och om du väljer att bygga lösningen på Umbraco Cloud blir det ännu enklare att upprätthålla säkerheten eftersom Umbraco Cloud alltid kör den mest uppdaterade och säkraste versionen av Umbraco.

Grädde på moset - du får Umbraco Latch som standard med Umbraco Cloud som automatiskt installerar och konfigurerar TLS-certifikat för alla webbplatser på Umbraco Cloud som inte redan har ett certifikat installerat manuellt. Och, just det, det är dessutom gratis.

Vi tar hand om dig

Kanske är organisationen storskalig, med flera dotterbolag och avdelningar, vilket innebär att ni har en komplicerad webbplats som behöver lite extra omsorg? Vi finns här för dig.

Umbraco CMS drivs och stöds av Umbraco HQ - den kommersiella och lönsamma enheten bakom Umbraco och alla våra tjänster och produkter.

Umbracos team av supporthjältar är inte bara högkvalificerade utan även vänliga och redo att hjälpa till om det skulle behövas.

Se våra supportlösningar och hitta den som passar er bäst.

Era utvecklare kommer att älska det

Har ni en intern avdelning med utvecklare? De kommer att älska Umbraco. De kanske redan har erfarenhet av Umbraco? Om inte, erbjuder vi ett brett utbud av kurser för både nybörjare och erfarna Umbracians.

Umbraco är en programvara med öppen källkod vilket innebär att du och dina utvecklare inte bara har oändliga möjligheter att utveckla era projekt utan även kan föreslå förbättringar. Umbraco gör att utvecklarna lättare kan upptäcka problem och korrigera dessa snabbare, vilket garanterar en smidig uppbyggnad och underhåll av projektet.

Vi hjälper dig hitta en samarbetspartner

Om du valde Umbraco CMS för ditt nästa projekt kan vi även hjälpa dig att hitta en byrå för att bygga upp det.

Med Umbraco Gold Partners som är mycket erfarna, Umbraco-certifierade och uppdaterade med det senaste inom Umbraco, garanteras du den allra bästa lösningen.

Våra samarbetspartners är utspridda över hela världen - och vi kan hitta någon som är precis så skicklig och finns så nära dig som du behöver.

Det är gratis!

Japp, Umbracos CMS bygger på öppen källkod och är helt gratis att använda. Det finns inga licensavgifter, bara en användarvänlig programvara för ert nästa projekt.

Du får inte bara ett CMS som enkelt anpassas efter era behov, ni spenderar dessutom noll kronor av skattebetalarnas pengar för att upprätta en plattform att bygga er lösning på.

Bygg ert nästa projekt på Umbraco

Är Umbraco det CMS ni överväger att använda för ert nästa projekt?

Kontakta oss så tillhandahåller vi all den information som behövs beträffande supportbehov, produktspecifikationer eller till och med matchar er med rätt webbyrå som kan Umbraco, om så önskas:

If you don't know Umbraco, here are some numbers behind the world's friendliest CMS 

One of the biggest benefits of using Umbraco is that the community is incredibly pro-active, extremely friendly and helpful.

Chances are that if you get an idea for something you would like to build in Umbraco, someone has already built it. So it is very likely that you can get good and friendly advice from someone from the Umbraco community on Our - just ask.

Number of active installs
443450
Number of active members in the community
220022
Known free Umbraco packages available
320

Want to be updated on everything Umbraco?

Be one of the first to know about special offers on our products and services. Get invitations to Umbraco events and festivals sent directly to your inbox.

All you need to do is get on our mailing list and soon you'll become a true Umbraco-know-it-all.

Sign up for our monthly newsletter

Are you sure, that's your real e-mail?