Hundratals extensions skapade av det dedikerade Umbraco-communityt

Med Umbraco får du tillgång till vårt massiva och vänliga utvecklarcommunity som är stolta över att dela sitt arbete. Det är därför du hittar över 300 gratis extensions till Umbraco - eller ”paket” som vi kallar dem, redo att laddas ner och användas.

Om du behöver en specifik funktion i ditt projekt ska du börja här - det finns en stor chans att det redan har byggts av någon annan. Om och dina utvecklare vill skräddarsy paket efter dina behov är det inga problem, eftersom det ju är öppen källkod. Kom bara ihåg att ”sharing is caring”, och fortsätt att dela kunskap.

Nästan som app-butiken i din telefon

Du kan också bläddra mellan de många paketen till Umbraco inifrån Umbraco, och de kan installeras med ett enda klick av en utvecklare. Precis som i din mobil. När man bläddrar på det här sättet listar Umbraco bara verifierade paket, och säkerställer också att paket är kompatibel med din installation, vilket gör det lika säkert som lätt att få nya funktionaliteter.

Umbraco Packages

Forms 

 

Högkvalitativa paket gjorda av Umbraco HQ

Om du är i Umbraco Cloud har du redan full tillgång till alla extra professionella funktioner som vi, Umbraco HQ, erbjuder. Men även om du vill köra ditt projekt utanför molnet, har du möjlighet att köpa våra fantastiska tillägg Form Builder och Umbraco Courier.

Med Umbraco Forms kan vem som helst skapa allt från enkla kontaktformulär till avancerade frågeformulär direkt i Umbraco back-office, och med Courier får du en kraftfull implementeringsmotor som ser till att dina implementeringar blir så smidiga och korta som möjligt.