Liten skala, stor skala - allt får plats i molnet

Oavsett om du bygger en enkel webbsida eller har en avancerad multichannel-lösning så har vi planer som täcker det. Och tack vare vår fasta och transparenta prissättning väntar inga dolda kostnader eller obehagliga överraskningar.

Du är i gång på 2 minuter

Det är riktigt snabbt. Vi vet. Att starta ett projekt i Umbraco Cloud innebär att vi tar hand om hela förberedelsefasen åt dig, så att du kan börja arbeta med ditt projekt på en gång. Vi besparar dig helt enkelt en massa besvärliga och tidsödande uppgifter så att du kan komma i gång med den viktiga och roliga delen - att skapa projekt för dig eller dina kunder.

Som en autopilot för ditt Umbraco-projekt

Med Umbraco Cloud får din sida automatiskt de senaste buggfixarna och säkerhetsfunktionerna. Det innebär att du kan sova gott om natten och njuta av det faktum att du kan lägga dagarna på att bygga fantastiska saker på den mest uppdaterade och säkraste plattformen som finns. När nya funktioner för Umbraco kommer ut kan du lätt få dem också - men här behöver du vara lite aktiv själv, genom att klicka en gång.

Umbraco deploy

Umbraco Deploy

Lägg in nya funktioner med ett enda klick

Med Umbraco Cloud hålls din levande sida i sin egen, hälsosamt skyddade miljö. Nya funktioner görs och testas i dedikerade separata miljöer, så när du är nöjd med de nya funktionerna, klickar du bara på en knapp och Umbraco Cloud paketerar ihop allt som behövs och lägger det säkert på din live site. Detta gör det lättare och snabbare att arbeta på ett verkligt agilt sätt, samtidigt som man säkerställer att den skarpa webbplatsen håller sig uppdaterad och aktuell.

En översikt av alla dina projekt där du kan zoom in på vilken detalj som helst

När du loggar in på Umbraco Cloud får du en översikt över alla dina projekt och kan se de senaste aktiviteter. Härifrån kan du zooma in på specifika projekt och se en ändringslogg över vem som gjorde vad och när. Du kan också se om det är något fel med projektet, inklusive en översikt av eventuella fel som kan ha uppstått på din webbsida. Vi vet, det är nästan fusk - du får hela bilden nästan helt utan ansträngning.

Umbraco overview

Säg hej då till Content Freeze och hej till smidigt Content Flow

Det finns inget mer frustrerande än att köra fast i arbetet. Särskilt om du har ett skönt produktivt och kreativt flow. Oavsett om du är en webbredaktör som arbetar på det senaste mästerverket eller en utvecklare som putsar på en ny funktion - vi menar att inget ska komma i vägen för dig att få ut ditt arbete. Därför uppfann vi Content Flow - en unik funktion i Umbraco Cloud som gör det säkert och automatiserat att släppa nya funktioner och buggfixar för utvecklare, utan att komma i vägen för webbredaktörer - och vice versa! Detta betyder också att utvecklarna alltid arbetar med och testar fullständigt uppdaterat innehåll och att det inte förekommer någon ”Content Freeze”, då redigerare inte kan arbeta på webbsidan medan funktioner eller buggfixar körs.

Baselines; enkel återvinning av ditt bästa arbete

En smart copy/paste-funktion, det är vad funktionen Baseline handlar om. Denna felsäkra funktion innebär att du kan återanvända projektkomponenter från en huvudsida med ett enda klick, snarare än att tillbringa timmar med repetitiv konfiguration. Spara tid (och mental hälsa!) genom att inte behöva börja från början hela tiden, samtidigt som du låter Baseline säkerställa konsekvens och kvalitet i varje ny sida du skapar. Det gör att det går extremt snabbt att sjösätta nya kampanjsidor, jämfört med andra plattformar. Det bästa av allt är att nya funktioner och uppdateringar kommer ut till alla sidor automatiskt. Funktionen Baseline är faktiskt en av de bästa och mest användbara funktionerna i Umbraco Cloud - och den finns ingen annanstans.

Snabb och skalbar - byggd på Microsoft Azure

Genom att använda Umbraco Cloud så använder du också marknadens bästa och mest innovativa molnplattform - Microsoft Azure. Det betyder att dina webbplatser körs på den bästa infrastrukturen och använder den mest moderna data- och nätverksteknologin, uppbackat av ett av världens största IT-företag.

Obegränsad lagring

Eftersom våra paket har fasta priser, kan du med säkerhet förutsäga hur mycket du kommer betala varje månad. Obegränsad lagring och en flexibel databasmodell innebär att högupplösta media eller trafiktoppar inte automatiskt medför kostnadstoppar. Om du har stora mängder media kan du så klart kontakta oss, så att vi kan visa dig det optimala sättet att hantera dem för bästa möjliga resultat i ditt färdiga projekt!

Testa Umbraco Cloud gratis

Vi förstår att det kan vara lite jobbigt att ändra på hela sitt invanda sätt att hantera hosting, och kanske till och med lite onödigt. Vi menar så klart att det absolut bästa man kan göra är att ha sitt Umbraco-projekt i Umbraco Cloud, men vi är lite jäviga. Men varför inte börja med en gratis rundtur med en av våra experter på Umbraco Cloud. Det är live, så om du har några funderingar eller frågor om Umbraco Cloud är det bara att kasta ut dem i chatten, så får du svar direkt av en expert.

Eller utforska alla funktioner Umbraco Cloud helt själv genom att pröva det gratis i 14 dagar. Efter en enkel och icke-bindande registrering, som tar 2 minuter, kommer du att vara igång med ett komplett Cloud-projekt.

Pröva Umbraco Cloud gratis i 14 dagar