Ett stort antal svenska företag använder Umbraco CMS, antingen delvis eller för att helt bygga sina webbplatser. Nedan ser du en lista över några av dem.

Thomas Cook (ving.se)

Thomas Cook är en av de största resekoncernerna i världen. Koncernens nordeuropeiska division som består av 3 resebyråer i 4 länder: Spies i Danmark, Ving i Sverige och Norge samt Tjäreborg i Finland säljer cirka 1,5 miljoner resor per år. De valde Umbraco CMS för att stärka sin närvaro på nätet och eftersom de behövde en plattform med användaren i fokus.

Läs mer om samarbetet mellan Thomas Cook och Umbraco

konradssons.com

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment.

Besök webbplatsen

normal.se

I januari 2018 öppnade Normal den första butiken i Sverige. Sedan dess har det gått snabbt och de har nu mer än 10 butiker i Sverige. Tillväxten stoppar dock inte här och de kommer att fortsätta expansionen med många fler butiker under de närmaste åren.

Besök webbplatsen

dahlinsweden.com

Sedan 1919 har dahlin designat och tillverkat skjortor för den självsäkra och medvetne mannen. Martin Dahlin är ansiktet bakom dahlin. För många svenskar är han känd som en av de stora hjältarna från fotbolls-VM 1994 där Sverige överraskande spelade sig till ett brons. 

Besök webbplatsen

Känner du till en svensk Umbraco webbplats som inte finns på listan?

Skicka den till oss, och vi lägger till den i listan.

Skicka oss en svensk Umbraco webbplats