Ett flexibelt CMS

Umbraco är avsett att vara så enkelt som möjligt samtidigt som du får frihet att bygga webbsidor, appar eller andra lösningar precis så som du vill.

Ett snyggt användargränssnitt som du kommer vilja använda om och om igen

På Umbraco bygger vi programvara som lockar fram leenden. Systemet har sitt ursprung i skandinavisk enkelhet och vi strävar efter att skapa en användarupplevelse som är utformad att optimera flöden för att skapa och hantera ditt innehåll - varken mer eller mindre.

Detta innebär att det är intuitivt, enkelt och snabbt, så att du aldrig behöver vänta på en förhandsgranskning eller en publicering av ditt innehåll.

Ett system som inte bråkar med din html/css/javascript

Hur bra ett CMS är beror till stor del på vad det täcker. Med Umbraco finns äntligen ett CMS som låter dig använda vilken frontend-kod du vill, och som inte stökar till din snygga kod. Mallar i Umbraco börjar med din markup - inklusive hur du vill ha din css och javascript - inte med att du behöver anpassa markup som gjorts av CMS. Det är därför så många frontend-utvecklare gillar Umbraco.

 

Äkta multichannel-leverans - hantera på en plats, leverera överallt

Umbraco är ett flexibelt och öppet system som ger dig och dina utvecklare full kontroll över data, output och leverans. Detta innebär att du kan använda Umbraco till allt från responsiva webbsidor och mobilappar till digital signering och IoT-enheter.

 

Kortare tid till marknaden och full support för agila processer

Umbraco är utformat att passa alla flöden i ditt team - dina utvecklares och dina webbredaktörer. Det här är ett mycket snabbare sätt att få ett projekt att lyfta än alternativa system. Umbraco stöder de agila processerna i moderna digitala projekt där det är viktigt att redaktörerna kan publicera när och var som helst, utan att behöva oroa sig över ”Content Freeze”, och vi har också sett till att utvecklare kan sjösätta nya funktioner och buggfixar konstant. Att helt enkelt hålla flödet uppe.

Integrera med allt

Oavsett om det är din e-handelsplattform, ditt CRM, en personaliseringsmotor från tredje part eller dina befintliga affärssystem.

Umbracos kompletta API för både frontend och back-office låter dig kombinera dessa data med stort och vackert innehåll.

Ditt innehåll är vad som räknas, och vi ger dig flexibilitet från början

Med Umbraco försöker du inte passa in en fyrkantig pinne i ett runt hål. Vi erbjuder en flexibel och semantisk innehållsmodell som säkerställer att Umbraco matchar ditt innehåll, och inte tvärtom. Vi erbjuder också API för utvecklare som de kan använda för att utöka och skräddarsy användarupplevelsen till den typ av innehåll som ditt specifika projekt kräver.

 

En produktiv utvecklarupplevelse

Umbraco har sina rötter i öppen källkod, och tack vare vårt enorma ekosystem av skickliga utvecklar har vi kontinuerligt säkerställt att det är flexibelt och roligt att använda både för utvecklare och redaktörer. Detta innebär en modern MVC-baserad arkitektur, fantastiska .NET och REST API och en utvecklingsbar back office build med AngularJS. Oavsett om du arbetar i Visual Studio i Windows eller Sublime/Atom i MacOS, kommer du se att Umbraco, äntligen, är ett CMS som fungerar med ditt utvecklingsflöde - inte mot det.