Umbraco HQ

Kärnan i Umbraco är öppen källkod. Ja. Men det är öppen källkod uppbackad av ett professionellt och kunnigt företag: Umbraco HQ.

På så sätt kan du vara trygg med att programvaran och tjänsterna i Umbraco som du har baserat dina projekt till fullo stöds, organiseras och uppdateras av en professionell organisation. En organisation med över 10 års erfarenhet av som består av ett gäng extremt kunniga och vänliga människor.

Det vänligaste CMS-communityt i världen

Och skickligaste, kan vi ju lägga till! Umbraco-communityt består för tillfället av över 200 000 användare. Eller som vi kallar dem, hantverkare. För det är vad de är: kunniga hantverkare som använder Umbraco som sitt verktyg för att bygga, utvidga och förbättra projekt - varje dag.

Ett community som är mycket hängivet sitt projekt, hjälper oss att testa betaversioner, fixa buggar, bidra till kärn-CMS och som ger oss ärlig feedback. De hjälper oss att flytta projektet framåt så att du, och alla andra, kan använda ett CMS som inte hamnar i vägen för saker, och som passar marknadens aktuella behov och krav. Och det är inte för inte som vi kallar dem för världens vänligaste communityt - upptäck själv på Our.Umbraco.org och häng med.

Umbraco Partners - en kvalitetsstämpel

Det finns mycket fisk i havet. Detsamma gäller när du behöver hitta en Umbraco-byrå för ditt nästa projekt. Du letar så klart efter en bra byrå, en pålitlig - en perfekt matchning.

Det är här Umbracos partnerskap kommer in i bilden. Umbraco Certified Partners och Gold Partners har nämligen alla en garanti - en garanti för Umbraco-färdigheter enligt bästa praxis, eftersom de har investerat i att utbildas av specialister på Umbraco till en viss certifieringsnivå. En garanti som hjälper dig att skilja laxen från surströmmingen, och hajarna från laxen.

Ta reda på mer om våra Umbraco Partners och de olika Umbraco partnerskapen här >>

Umbraco Partner