Intuitiv redigering

Med Umbraco kan du skapa allt från enkla bloggposter till responsiva kampanjsidor med en användarupplevelse som låter dig göra jobbet snabbt och med minimal utbildning.

Förhandsgranskning på flera enheter

Tack vare Umbracos unika responsiva förhandsgranskning, Responsive Preview, kan du inte bara förhandsgranska ditt innehåll innan det är uppe, du kan också se hur ditt innehåll ser ut och känns på olika enheter. På så sätt vet du alltid exakt hur dina besökare kommer uppleva ditt innehåll, oavsett om de ser det på en stationär dator, en platta eller en mobil. Om justeringar krävs är det bara att göra dem innan innehållet publiceras.

Schemalagd publicering

Vad sägs om att resa på semester, och samtidigt veta att din sida kommer uppdatera sig själv med nytt innehåll? Ja, kanske inte helt av sig självt, men tack vare schemalagd publicering kan du förbereda nyheter och kampanjer i förväg, och berätta för Umbraco när innehållet ska publiceras - och till och med när det ska tas ner igen.

Arbeta på utkast och publicera innehåll när det passar dig

Om du inte hann klart med din sida, men vill spara det du gjort och fortsätta senare, är det inga som helst problem. I Umbraco bestämmer du om du vill publicera dina ändringar genast eller bara spara dem och publicera dem vid ett senare tillfälle. Du kan till och med schemalägga ditt nya innehåll så att det ersätter befintligt innehåll vid en specifik tidpunkt, så att du inte behöver logga in igen för att publicera det nya innehållet när det behövs.

Och just det, du kan så klart alltid förhandsgranska ditt arbete under tiden, utan att behöva lägga upp det. På så sätt kan du vara helt säker på att allt ser perfekt ut och att det fungerar som avsett innan du publicerar.

Versionshanterat innehåll - en oändlig ångra-knapp

Oroar du dig för att göra ett misstag eller för att förlora innehåll? Du kanske behöver arbeta på innehåll som redan har publicerats? Inget av ovanstående är något problem, eftersom allt innehåll i Umbraco är versionshanterat. Detta innebär att du alltid kan gå tillbaka till en tidigare version. Det är som en oändlig ångra-knapp - en riktig stressnivåsänkare.

Behåll en tydlig översikt med Umbracos Media Library

Innehåll är inte bara text. Det är också foton, dokument och videor. Ofta finns det också mycket av sådant innehåll som berikar din copy. Vi förstår det. Det är därför vi vet att det är viktigt för dig att enkelt och strukturerat kunna förvara all sådan media. Därför har vi skapat Umbracos mediabibliotek. Här är det inte bara ganska enkelt att lägga till olika typer av media, utan också lätt för dig att skapa mappar för att kategorisera alltihop. Slipp besväret med att leta efter den där bilden som du är helt säker på att du redan har laddat upp genom att skapa en tydlig översikt som är anpassad till dina media.

Focal point

Perfekta bilder med ett enda klick

Säg hej då till avskurna huvuden på plattor eller loggor som inte syns på mobilen. Umbraco Image Cropper, den integrerade bildbeskäraren, är en fantastisk funktion som garanterar att dina bilder visas korrekt på vilken enhet dina besökare än användare. Med fokuspunkten pekar och klickar du bara på det viktigaste i bilden, och Umbraco kommer automatiskt att ändra storlek och beskärning av bilden så den passar perfekt på vilken enhet som helst, så att det viktigaste hamnar i fokus. Du kan till och med konfigurera förinställda bildstorlekar i Umbraco, så att du inte behöver öppna Photoshop innan du lägger till en bild i ditt projekt. Ganska smart.

Integrerad formulärbyggare - enkäter och namnlistor utan kodning

En bra webbsida handlar om konverteringar och konversationer. Därför har Umbraco också en formulärbyggare. Umbraco Forms gör det till en barnlek att bygga allt från enkla kontaktformulär till avancerade enkäter på din sida - helt utan kodning.

Det är bara att dra och släppa olika typer av fält och frågor, så kan du börja samla in de data du behöver av besökarna på din sida, oavsett om du vill att användarna ska prenumerera på ditt nyhetsbrev, be om att bli uppringda eller återkoppla om dina tjänster.

Styr hur ditt innehåll ser ut i sociala media

Det finns inget bättre än att se ditt kvalitetsinnehåll delas på sociala media. Ännu bättre är när du kan bestämma hur delningar ska se ut på Facebook och Twitter, och vad de ska innehålla. Detta går lätt att hantera med Umbraco, där du antingen kan återanvända sammandrag och media från ditt innehåll, eller ha anpassade fält för att redigera inställningar för delningar i sociala medier. På så sätt kan du säkerställa att din kommunikation passar tonen i de olika SoMe-kanalerna, och fånga fler personers uppmärksamhet.

Umbraco Social Media

Innehållshantering över appar, webbsidor och mer

Umbraco är mer än ett CMS för webb. Detta innebär att det är möjligt för redigerare att skapa och hantera innehåll för flera kanaler, och så klart återanvända innehåll där det behövs. Så oavsett om du vill skriva blogginlägg och nyheter för webben, hantera data för en mobilapp eller driva kampanjer med digital signering, levererar Umbraco.

 

Förberedd för personalisering - ge dina besökare en unik och relevant upplevelse.

Innehåll som hanteras i Umbraco är semantiskt, inte statiskt. Den här tjusiga meningen innebär helt enkelt att du kan skapa innehåll som lätt kan berikas med klassificering så att rätt innehåll kan levereras till rätt segment. Oavsett om det är baserat på plats, intressen, tid eller till och med baserat på segmenteringsverktyg från tredje part.

Utmärkt användarhantering - lika relevant för redigeraren som för hela innehållsteamet

Umbraco går att skala från en ensam webbredaktör till stora innehållsteam. Och tack vare sitt avancerade, men ändå intuitiva, användarhanteringssystem har det aldrig varit enklare att bjuda in nya teammedlemmar och att styra vad de kan göra i systemet. Du bestämmer vem som har rätt att publicera samt vem som ska kunna redigera vissa delar av innehållet.


Och för att göra det ännu enklare för dig kan allt hanteras i användargrupper, vilket gör underhållet så enkelt som möjligt och gör att du slipper lägga tid på att konfigurera individuella rättigheter varje gång du får en ny teammedlem.