Flexibelt CMS

Med Umbraco vill vi i första hand ge dig en plattform där du har frihet att göra och hantera saker som du vill. Varje projekt har olika behov och krav, och istället för att klämma in mängder med alternativ och knappar som du kanske aldrig använder, så har vi hållit det rent och öppet.


Flexible cms

happy sofie

Intuitiv upplevelse för webbredaktören

Hur håller du ditt projekt levande, relevant och uppdaterat? Helt enkelt genom att göra det lätt för din redigerare att arbeta med. Ganska självklart, eller hur? Men många glömmer den här mycket viktiga aspekten. Inte vi.

I Umbraco har vi lagt till funktioner som gör det lättare. På så sätt kan du vara säker på att ditt innehåll - oavsett om det är text, foto eller video - uppdateras frekvent och presenteras precis på det sätt du vill, oavsett vilken enhet dina besökare använder.

 

Umbraco Cloud - bästa hostinglösningen för ditt Umbraco-projekt

Alla Umbraco-projekt behöver någonstans att att finnas på. Vi har byggt ett helt perfekt ställe: Umbraco Cloud. Faktum är att ditt nästa projekt redan väntar på dig i molnet, eftersom vi har gjort hela förarbetet åt dig. 2 minuter och sedan är du i gång - vi tycker faktiskt att du ska testa en gång, helt gratis, så att du får en känsla för vad Umbraco Cloud kan göra för dig.

Love is in the Cloud

Ett starkt Umbraco-ekosystem

Umbraco är en tripod. Eller en trebent pall, om du så vill.

Poängen är att Umbraco är mer än vad man tror. Bakom systemet står ett professionellt och mycket kunnigt företag, ett open source-community med över 200 000 skickliga användare och ett dedikerat partnersystem. Allt detta gör att Umbraco är uppdaterat, stabilt och pålitligt - för din skull.

 

Massvis med vänliga och användbara resurser

Oroa dig inte - Umbraco lämnar dig inte i sticket. Vi har alltid en hjälpande hand redo, oavsett om du är en nybörjare som håller på med din första sida eller en erfaren Umbraco-användare som vill utöka din färdighetsbank för att kunna dra nytta av allt Umbraco erbjuder. Eller om du är ett företag som behöver professionell och vältajmad support för Umbraco.

Umbraco Packages

Välj mellan det bästa av det bästa istället för att måla in dig i ett hörn

Vi på Umbraco har samma entusiasm över att göra ett fantastiskt CMS och en användarvänlig molnplattform som andra specialistföretag har för sina e-handelslösningar marknadsföringsverktyg eller för e-postkampanjer.

Men vi vet också att ett lyckat digitalt projekt innehåller mer än bara CMS. Därför känns det otroligt spännande att det finns över 300 tillägg till Umbraco. Så istället för att du begränsas av en leverantör som säger sig vara experter på allt, ger vi dig frihet att kombinera de expertverktyg som fungerar bästa för din sida och dina behov.